.perhatian kepada SEMUA LELAKI yang single!

Salam Readers~

Anda seseorang lelaki?
Masih tiada pasangan dan masih lagi mencari?
I ada jalan penyelesaiannya!

Hakhak~

Sebelum itu, I mahu perkenalan diri

Ibu ayam di kejar musang

Hahaha!

Ok, sekarang dah boleh pilih pasangan masing-masing
Jangan lepaskan peluang!
Sementara stok masih ada :D

Pilih pilih yang mana satu idaman kalbu

Pilih ler cepat!

Cantik cantik kan anak ayam gadis-gadis ini

Kalau dah pilih,
tinggalkan komen anda di ruang komen okeyh!
Huhuhu~~

Heeee....Ini lahh housemate I masa duduk kolej Tun Mutahir UiTM Bandaraya. So, secara rasminya pada 6 May 2010 I dah habis exam! Yayyyy~ Dan gambar-gambar di atas merupakan kenangan terindah bersama housemate kolej tersayang~~Kami lunch dekat Pizza Hut lepas habis exam semalam. Beratus gak habis =.="

Tapi apa-apa pun, best sangat dapat housemate dengan mereka semua niii.. Jumpa lagi sem depan! Walaupun dah tak serumah, tapi masih se-universiti! Happy Holiday!!! :) *i holiday 1week je sebab dah start buat short course on 17 May T_______T*
.
.
.
.
.
.
.
Eh, dah pilih ke belum?
Ibu ayam tu tak payah ler pilih
Beliau sudah ada 3 orang anak kembar dekat rumah
*kau jangan nak perasan intan!
.macam lah ada orang yang berkenan*


Happy Holiday untuk student UiTM
dan juga untuk U lain!


Sekian
Bai! :)

Photobucket