.nak mandi pakai swimming suit atau bogel je terus ek?

Salam Readers~

Maybe I akan offline selama 2 hari starting from tomorrow sampai ahad. Sebab I kena ikut mama i pergi family day under kementerian beliau. By the way, happy mothers day Mama! I adalah anak beliau yang first wish, then mama cakap nak bagi I hadiah. Huhu! Terbalik pulak~ Patutnya I yang bagi mama hadiah. Hehe.

Esok kami akan gerak ke Port Dickson pada pukul 8.30 am. Rasanya nak singgah rumah sewa I dekat Melaka dulu sebab I nak ambil crocs and baju sikit. Harap-harap abah layan kerenah anak beliau yang comel nehh.

Tadi mama tanya I, nak mandi tak dekat PD nanti? Hmm tak tahu lah nak mandi ker tak. I tak ada swimming suit. Swimming trunk apatah lagi. Hahaha! Ok, cukup.. Jangan gelak lebih lebih!

Mama cakap, nak belikan swimming suit untuk chacha. Kalau macam tu, I pun nak. Nak macam dekat gambar atas tuu. Boleh? Haha. Berdarah hidung semua manusia yang ada dekat PD tuu nanti. Hehe. Mama cakap, kalau tak nak mandi dekat laut, mandi dekat swimming pool dekat resort yang kami akan tinggal tu jerr.

Tapi, I tak nak mandi laut ataupun dekat swimming pool. Kang tak pasal-pasal I TERDERMA darah dekat dalam air tuuu.. Wuuuuu~ Kepada yang paham, sila diam-diam. Kepada yang tak paham, jangan nak ngada-ngada pahamkan! Huhu~~~

Nanti I snap pic banyak-banyak k dekat PD tuu... Kalau ada siapa-siapa yang duduk PD, boleh lah kalau nak meet up! Contact I okeyh! ^^ Rasa nya nak bawak laptop kot. Boleh Live Blogging! Weee~

Ok, nak rest and packing baju
Penat blogwalking hari ni

Bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.bean sorry tak dapat lepak sama dekat tanjung
.i tak ada transport lahh

.errr..lagipun budak kecik mana boleh keluar malam
.HAHAHAHA!
.
.
.
.pssst!
.rindu dekat bakal roomate
.i'm counting the daysss sayang!

Photobucket