.My Sweetheart Smells Like Fresh!

Salam Readers~


Yay~ Project Alpha datang kembali. Harap kali ini, I bernasib baik! Aminnnn~ Kali ni, tajuk assignment adalah berkenaan dengan bau kesayangan I iaitu bau bakal roomate I.


Errr nak I jujur ker nak I tipu neh? Hahaha! Mesti lah bakal roomate I berbau harum, wangi dan segar bugar bagai ikan di pasar! Erk! Bukan bukan! Bau bakal roomate I memang menenangkan hati dan sanubari ini. Ecececehhh~



Bila I dekat dengan beliau, I tak rasa pening, I tak rasa macam nak pengsan sebab bakal roomate I sangat menjaga kebersihan diri. Beliau akan sentiasa pakai deodorant bila nak keluar dating dengan I dan semestinya deodorant yang beliau pakai adalah Adidas Action 3 Fresh.

Adidas Action 3 Fresh neh tidak mempunyai alkohol langsung. So, memang bakal roomate I akan senang nak menunaikan solat bila pergi mana-mana. Dan kalau beliau nak pergi ke kelas, beliau takkan risau baju kemeja beiau akan berwarna putih pada bahagian *ketiak bila pakai deodorant neh. Cool kan? Tu sebab deodorant neh best! ^^

http://projectalpha.com.my/wp-content/uploads/2010/05/Week-14a.jpg

Untuk perempuan pun ada banyak jenis deodorant jugak. I pun pakai jenama yang sama, Adidas Action 3 Fresh. Baru lah sehati sejiwa sehati berdansa. Hakhakhak~~

Ok sekarang, mari kita layan video Project Alpha Season II Episod 40 - 42. Enjoy ^^







Bai

Project Alpha is presented
by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Photobucket