.mari kita marah blogger famous yang sombong itu

.salam readers~

.nak tanya sikit lahh .perlu ker sombong bila ada comment setiap entry sampai beratus-ratus? .perlu ke sombong bila ada follower beribu riban? .tepuk dada, tanya lah iman *ecehh intan dah macam ustazah lah derrr*

.semalam i ada terbaca entry kawan i
.meh i share dengan korang semua

ops..tajuk entry agak emo sedikit.emo la.taula saya blogger baru yang tak femes pun..sikit pon tak pandang saya kan..eyyh2..orang lain komen dia pon dia tak balas kot..!

okla..ni belog i kan?so suka hati mak nenek i la kan nak luah apa..ok2.i ni memang suka sangat2 stalk blog orang lain.i suka jadi silent reader.lagi2 kalau blog orang tuh seronot,kemas dan cantik..so ada la blog sorang gegirl ni..memang famous la..ramai followers dia.beratos2.(tak mcam i ni baru 30 orang ++ je!).bila dia post entry ramai la komen..then dekat chat box dia pun ramai la komen itu dan ini..tapi dah beratus2 komen satu pon die xbalas.ok.i ulang 1 pun!isk isk isk.nak kata dia off,tak jugak sebab die baru je post entry takkan dah offline.then i ushar comments kat entry die.orang lain komen,tak de pun dia balas/jawab pertanyaan bloggers lain..i cam emo disitu..tak kan la uols tak de masa langsung nak balas komen even satu??penipu gile la.
setakat komen taruk lambang smile cmni ":)" je pon amik masa yang lama ke???

no wonder la dia tulis kat blog dia, ramai cakap dia sombong...isk isk isk..dah tau camtu jadilah friendly sikit..baru orang tak cakap anda sombong...i dah lama stalk blog dia ni.hampir hari2.siap i tinggal komen banyak2.tapi still hampeh..tak de respon pon.sedih i taw..! :(( erm..sekian.

*i pon ade kawan blogger yang followers dah beriban2.tak de lak sesombong gegirl sorang ni..kalau ada 100 orang komen entry die,100 komen tu gak la dia balas satu2..i betul2 suspect respect la dekat dia..sapa makan cili,dia la rasa pedasnya.

sekian :)


.bila kita berada di atas
.jangan lah lupa orang di bawah

.sebab kalau tiada mereka di bawah
.kita takkan berada di atas!

.heee i setuju dengan ainn tentang entry beliau itu .tapi kadang-kadang i pun tak dapat reply comment dan tak dapat blogwalking sebab busy dengan exam .sekarang dah settle semua .insyaAllah nanti i reply balik semua comment dan blogwalking ke blog yang tertunggak .hehehe

.anda pula, bagaimana?


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.psst ainn!
.jangan sedih sedih ouhh
.tak kemana orang yang sombong itu
.happy blogging babe! ^^

.pssst!
.entry ni auto-publish
.i ada dekat PD time neh
.family day!
.yeeeeeehaaa!

Photobucket