.kepada followers dan readers blog i, boleh tak tukar comment korang ke pop up window?

Dan jugak buang lah word verification tuuuu
Sangat lah annoying sayang-sayang ku sekalian~~

http://farm3.static.flickr.com/2319/2279602117_ef061e5fa3_o.jpg
Susah tauuu I nak blogwalking. Dah lah internet slow. So kalau korang tak guna pop-up window dan still letak word verification tuu, korang makin men-slow kan proses I nak jengah blog korang dan sekaligus membuatkan I malas mahu baca entry dan komen.

T_______________T

Itu saja.

Assalamualaikum!

Photobucket