.kenapa earning nuffnang i dari beratus-ratus dah jadik RM0.00 neh?

.scheduled mode+exam mode.
.salam readers~


.waaa i nak nangis boleh tak? .selama ni, i sangat sangat ambil berat pasal nuffnang ni .buat segala bagai project alpha instant cash blogging, pergi event gatsby .maintainkan unique visitors i .tapi tiba-tiba duit nuffnang i hilang macam tu jer! .wtf! .sedihhhhhhhh! .tiba-tiba duit i dari beratus-ratus tinggal RM0.00 jerr T___________T .kalau tak percaya, tengok lah gambar bukti kat bawah ni .kalau tak puas hati jugak, please click that picture to enlarge .i tak pandai edit-edit gambar macam Aus buat entry Lisa Surihani terjah dia .hakhak *tiba-tiba mood nak kacau aus hehe

.ok, kembali ke mood sedih semula
.dah dah, cepat klik gambar bawah ni

.haaa kan i dah kata
.nampak tak RM0.00
T____________T
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ok, first of all, i nak mintak maaf pada semua .hehe .saja buat entry hangit .kuikuikui~ .actually i baru jer cash out nuffnang i ;) .heeee tak banyak, sikit jerr ^^ .cukup lah i nak shopping sikit and beli domain baru .hiks! ;)

.so, sebab tuh lah earning i jadik RM0.00 semula .heeee~~ .tak apa lahhh, sikit sikit lama-lama jadi bukit .apa yang penting, i tulis entry pun, duit masuk walaupun sikit .ok lah kan, dari tak dapat langsung .hehe .so far, i dah 3x cash out dan yang ini, kali ke4 .alhamdulillah~~

.err korang nak tau ker berapa banyak dah i dapat? .errr tak payah lahhhh .i tak sehebat bro eyriqazz, bean moreno atau pun mel romeo .i cuma biasa-biasa jerr .ntah ntah, earning i sepanjang setahun i berblogging neh bersamaan dengan separuh bulan earning doang kan? T______________T

.hah!
.zoom lah sepuas hati korang

.untuk bulan neh jer, i dah cash out 2x .yang first RM180.66 dan tadi i baru cash out lagi RM206.58 .so, this month i akan dapat 2 cheques~~ .yeeeeeehaaaa! .sikit kerr? .alaaa yang penting duit neh halal dan hasil titik peluh i sendirik! :)

.ni yang semangat nak ber-blogging neh .so kepada korang semua, kalau nak cash out, cash out lah hujung bulan sebab pihak nuffnang akan start semak kita nye request hujung bulan dan akan mengambil masa 30 hari untuk proses .so, dalam awal bulan june atau hujung may baru i akan dapat both cheque tuu .yang cheque pertama tu saja i gatal tangan nak click cash out .padahal bukan dapat cepat pun duit tu .kena tunggu akhir bulan jugak! .huuu~

.so my dear friends,
.happy blogging! :)

.bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.tahniah jugak kepada bakal roomate
.yang baru jugak cash out nuffnang dia
hikkss!

.pssst!
.entry ni auto-publish
.i got exam on 2, 4 & 6may
. so i will less update
.kalau ada apa-apa, tinggalkan komen
.atau message di emel atau di form spring!
.kalau sempat, nanti i reply

Photobucket