.i tak pernah sombong - artis popular

Salam Readers~

I masih malas mau update pasal Family Day @ Corus Paradise Hotel PD tuuu. Esok esok lah ekkk I buat fully story. Huhu~ Just nak cerita, time sukaneka kat family day tu, ada jiran lama I cakap I sombong. Jiran I tu perempuan.

Mula-mula, I dah nampak dia dekat hotel tu. Tapi nampak dari jauh jer lahh. So, malas lah nak tegur. Takkan lah I nak terhegeh-hegeh pergi dekat dia. Dia pun bila tengok I, buat-buat macam tak kenal. So, kalau orang sombong dengan I, I lagik lah sombong!

Tengok macam gambar atas ni. Budak laki tu usha-usha I. Tapi I malas nak layan. Ok, fine I tipu. Hakhak. Ok, sambung cerita. I namakan jiran lama I tu, Eton-bukan-nama-sebenar je lah ekk. Sukaneka tu doang buat tepi pantai PD. Si Eton-bukan-nama-sebenar ni ada jugak. Kebetulan, I ada dekat dengan dia. I pun tegur lah dia. "Hi Eton!" sambil I senyum tengok dia. Then dia senyum sinis dekat I and cakap, "Hi Fateha, sombong ehh sekarang".

Omaigod, apesal dia nak cakap I sombong padahal I yang tegur dia dulu kot! Lain lah kalau dia yang tegur I. Haishh, rasa geram pulak dekat si Eton-bukan-nama-sebenar nehh. Dalam hati cakap, "Cis, menyesal haku tegur si Eton-bukan-nama-sebenar neh"

Siapa kata I sombong? Walaupun I ni artis popular, I tak kisah kalau peminat cilik macam gambar dekat atas ni, nak bergambar dengan I. I layan jer. Kalau setakat nak autograph I, apa ada hal?

HAHAHAHAHAHA!

See?
I tak sombong okeyh!

Bai~ :)

Photobucket