.happy birthday DAYDECK!

.salam readers~

.just a quick update

.mahu wish sama jejaka ini
.a very happy birthday!

.walaupun i tahu u suka i

.walaupun i tahu u admire dekat i

.tapi i tak mampu nak terima u
.sebab i dah ada dia yang lebih i cinta
.i harap, both of u tak gaduh gaduh untuk rebut i heh!

.HAKHAKHAK

.weyh, happy birthday tauu
.sweeeeeet 24!

.may your birthday bring u as much happiness
.as u give to everyone who knows you

.sekarang kita dah tak sebaya
.u tua sikit dari i hehe!

.eh jangan marah-marah tau pasal entry neh .kalau u marah i, i tanak kawan u lagi lapan tahun .hari tu lapan tahun tak nak kawan .so, tambah lagi lapan tahun .so total lapan juta tahun .betul tak? .deal oke!?

.heeee~
.and once again, happy birthday bro!
.suka ada kawan macam kau ;)

*.:。✿*゚‘゚・ ✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.nanti i turun KL,
kita lepak sama ok geng! ;)

Photobucket