.haish, jangan sampai i maki maki dalam blog neh *marah mode : ON*

.scheduled mode+exam mode.
.salam readers~

.adoiii i tak suka tauuu .kang i nangis kang .dah banyak i cakap, i tak paksa semua orang follow i .dan jadi, jangan lah paksa i follow korang korang .plssss! T____T

.nak tau tak sebab apa? .i sangat serba salah bila i tak dapat pergi blog korang .i tak ada masa .mana yang sempat je i pergi .i bukannya duduk depan lettop neh 24 7 .banyakkkkkkk lagi kerja i .i bukan nyer fulltime blogger .i cume kerja part time jerr .hehe

.kadang-kadang kan, i rasa sedih gila .tak semua blog i dapat baca and bagi komen .kadang-kadang i masuk, i tinggal lah jejak dekat chatbox .sorry tau korang :( .dan untuk menyenangkan kerja i terjah blog korang, korang boleh exchange link dengan i dekat SINI .so, bila blog korang dah update, senang i nak tengok! .heeee ;)

.ha pasal follow mem-follow neh isu lama .tapi sekarang i dah naik menyampah dengan satu benda neh .kalau nak dapat duit pun, jangan lah menipu! .korang tau tak, tak berkat tau tak duit korang tuuu .haaa kan i dah transform jadik ustazah tak bertauliah .hahaha

.oke, gambar atas ni adalah screen shot dari chatbox i .nampak tak si "kakak" tuuu .so mana-mana yang tinggal jejak dekat chatbox i, mesti i akan pergi klik balik blog doang .kalau i tak comment entry atau tulis dekat chatbox doang, at least i dah naik kan traffic doang tapi yang buat i hangin, dia bukan link-kan ke blog dia tapi dia link-kan ke

http://www.myspacemoney.my/index.php?category=77

.haish, macamana i tak hangin, bukan sekali dua tau, dah banyak kali! .i sabarr jer selama neh .jangan buat i hangin .grrr!! .i tengah marah neh .sila takut!

.so, kepada "kakak", kalau nak advertise atau nak mintak tolong klik, tulis atau cakap lah elok-elok .tak payah lah buat ayat yang macam blogger lain buat .ada faham?

.ok, penat dah marah
.i nak sambung study

.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.entry ni auto-publish
.i got exam on 2, 4 & 6may
. so i will less update
.kalau ada apa-apa, tinggalkan komen
.atau message di emel atau di form spring!
.kalau sempat, nanti i reply

Photobucket