.Hadiah Birthday Untuk Alisya

Salam Readers~

Tiba-tiba I rasa macam nak join Contest Bro Eyriqazz neh. Huhu. Mana lah tau, ada rezeki I nak menang! ;D Dah lama I tak join contest-contest bagai neh. Ok, tak payah nak membebel lagi. Mari kita tengok hadiah apa yang patut Bro Eyriqazz dan isterinya berikan kepada Alisya.


*google image*

Heee...I cadangkan Bro Eyriqazz buat buku akaun tabung haji untuk Alisya. Untuk masa depan dia kelak. Bro Eyriqazz boleh buat simpanan untuk Alisya start dari sekarang. Macam mama & Abah I, doang dah buatkan akaun untuk I dari kecik. So, bila dah besar, boleh kami sekeluarga pergi menunaikan ibadah haji bersama-sama ;)

So, Bro Eyriqazz boleh potong gaji tiap-tiap bulan dan masukkan dalam akaun tabung haji Alisya. Kalau RM10 sebulan pun tak apa. Sikit sikit, lama-lama jadi bukit. Nanti, bila Alisya dah besar, mesti dia sangat bangga sebab Mama & Papa dia dah fikirkan masa depan untuk dia :)

*I dengan Alisya time Event Gatsby Deodorant @ TS*

So, macamana dengan hadiah harijadi untuk Alisya yang I cadangkan? Cool tak? Hehehe~ Ok, syarat seterusnya adalah entry favourite dalam blog Bro Eyriqazz. Mesti lah entry http://www.eyriqazz.com/2010/04/sensasi-live-blogging-gatsby-deodorant.html! Gila lah Bro Eyriqazz dapat peluang untuk update blog secara live dekat event Gatsby haritu! Envy! Envy! Envy! T____T I tengok dari jauh jer time tuu. Khusyuk gila Bro Eyriqazz menghadap laptop. Huhu. Tapi, Bro Eyriqazz memang deserved pun ;) Tahniahh ^^

Dan untuk 3 orang yang kena tag supaya buat entry Contest Hadiah Birthday Alisya semestinya.... Jeng! Jeng! Jeng!


By the way, I dah lama vote/like Bro Eyriqazz dekat SINI awal-awal lagi. Sebelum buat contest neh lagi. Huhu. Sememangnya dia memang layak jadi Guest Blogger untuk Project Alpha Season 3. Huhu. Good Luck Bro. Rasanya semua syarat dah di penuhi. Kalau ada yang kureng, bagitahu ekk!

Wish Me Luck!
Bai! :)

Photobucket