.dah ada loceng tuh, tekan lah sengal!

Salam Readers~

Ini entry bengang. Sorry kalau TERmaki atau TERsengaja maki. Huh! I tengah syok-syok layan Adamaya dekat dalam bilik. Siap pakai headphone lagik. Parent I kerja. Adik I main game and chacha pulak tidur.

Tiba-tiba, mama I call. Mama cakap, ada lori dekat depan rumah, hantar mozek untuk ruma I. Rumah I tengah renovate *lagi. I tak paham lah apesal lah nak tambah-tambah-tambah bilik lagik. Huh! Oke, sambung cerita, lepas tu, I pun keluar lah bilik, pergi lah dekat depan. Then I berdehem dehem lah kan, nak cakap I dah ada depan rumah. Nak bagi salam, tak sure dia islam atau tak.

Then dia macam sound I, dia cakap "tak dengar ke tadi bagi salam?" Huh! I dah lah tengah back pain, dia neh cakap macam tuh pulak dekat I. Smack down baru tau! Then I cakap lah, "tak dengar". Then dia cakap, "hah, angkat lah". WTF! Eh, hello! Gila kau nak suruh I angkat segala bagai mozek tu dari lori ke rumah I. Dia ingat I kuat ke? Dah lah I neh kecik jer. Kang makin reput segala bagai tulang I neh. T_____________T

Kalau dia bengang dengan I, sebab I lambat keluar ke depan, menyambut kedatangan dia, OK, I'M SO SORRY, I BETUL BETUL TAK DENGAR DIA BAGI SALAM. Tapi kau pun tahu, rumah aku macamana, besar macamana, kau bagi salam lapan ribu kali pun kat depan, kau ingat semua orang dengar kerrrr mangkuk! Haish, geram geram! Dah ada kemudahan loceng, TEKAN LAH!!! Nanti satu rumah dengar!

Orang kampung yang datang rumah I pun tau tekan loceng. Tak paham betul orang macam ni. Menyusahkan orang! Eii geram-geram! Last-last tadi, I jerit suruh adik I keluar and pergi angkat mozek tu. Pakcik tu dah usha I jer. Heh, lantak lah. Bukan aku nak kahwin dengan anak kau!

Ok, I tau korang cakap Isombong
I tau, tsk!
T______________T

Tapi I geram lah weh!!!
Sakit tau belakang I neh
nak gerak banyak-banyak sangat!

K, nak sambung tengok adamaya
Bai!

Photobucket