.Celebrities Who Stink (Blog about which celebrities you think need deodorant)

Salam Readers~



Hahaha. Comel betul tajuk Instant Cash Blogging Project Alpha kali ni. Ada ke suruh bagitahu siapa yang patut pakai deodorant =.=" Hakhakhak~ Ada ker artis atau selebriti yang berbau busuk? Kalau ada pun, takkan lah press nak reveal kan? Mesti lah artis tuu malu gila! dan sekaligus, mesti dah tak ada siapa-siapa yang nak ambil beliau menyanyi atau berlakon sebab bau busuk. Err lagi-lagi dekat bahagian ketiak. Euwwww~


Tapi assignment tetap assignment maa. Hurm I rasa, yang perlukan deodorant adalah Anuar Zain. Awww~ I suka Anuar Zain. I harap, beliau pun suka I. Teeehehehehe~~

Eh, bukan bermaksud I nak cakap yang badan Anuar Zain neh berbau tapi sebab beliau kan icon kepada semua peminat beliau. Mesti lah dia kena sentiasa bersih dan segar tak kira kemana-mana dia pergi.

Lagi satu, Anuar Zain kan aktif. Selalu buat show kat sana sini, buat konsert segala bagai, mesti lah berpeluh peluh. Peluh tu lah yang akan membuatkan badan kita berbau. So, kalau tak pakai deodoran, mak aiii, lagi lah berbau! Takut peminat-peminat lari pulak bila nak dekat dengan beliau.

So, I suggest kan abang* Anuar Zain pakai deodorant Adidas Intensive Anti-Perspirant Spray. Dia ada extra protection dan anti pemutihan. So, baju akan ada kesan putih-putih sebab pakai doedorant. Lepas tu kan, deodorant neh 0% Alkohol! So, mesti lah boleh buat sembahyang!

Lagipun kan, lelaki kan memang kuat berpeluh sikit. So, mesti badan berbauuuuu~ Tapi kan, deodorant neh wangiii.. Serius wa cakap lu. Tak caya, boleh korang beli! Hakhak~ Bukan saja untuk lelaki, untuk perempuan pun ada. Perempuan lagi lah kena jaga kebersihan! Lagi-lagi artis yang suka baju tak cukup lengan.

Heee, oke cukup. Mari kita layan video episod 36-39 pulak! ^^









Project Alpha is presented by
Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Photobucket