.Camera, Rolling, and Action3!

.salam readers~

Entry di type dalam keadaan tak ikhlas dan terpaksa. Sebenarnya tak ada mood mau tulis entry instant cash blogging kali ni. Tapi redha je laa... Dah lah syarat nye kena upload video audition! Haish, jangan gelak aih kalau tengok video i tuhh. Penat i re-shoot banyak kali T____T

Korang nak tengok ke video tuh? Nanti dulu lah ekk. HAHAHA! Ok, nak cerita dulu macamana nak submit video dekat RUUMZ tuu. First of all, korang kena lah register sebagai member. Then join group ProjectAlpha dekat sini. Lepas tu, korang kena upload video audition korang dalam Video Group. Then korang boleh embed code video tu dalam entry nehh.

Lepas korang dah settle segala bagai upload video tuu, korang suruh lah kawan-kawan sedara mara sahabat andai korang vote video tu supaya korang terpilih jadi tetamu dalam next Project Alpha Season 3. So, lepas tu korang akan jadik popularr mengalahkan artis bila korang menang! ;) Tapi kalau nak jadi artis, mesti lah sentiasa wangiiiii. Kalau tak, macamana nak jadi idola untuk peminat-peminat semua. So, gunalah Adidas for Women Action 3 Dry *ini untuk perempuan sahaja okeyh* Lelaki pulak kena lah pakai yang for men punya. Kang jadi awwww kalau pakai women punya ;D

Banyak hadiah yang di tawarkan apabila anda terpilih. Antaranya ialah penginapan 3 hari 2 malam di 360 Kuching Hotel, Kuching di Deluxe Room dengan sarapan pagi untuk 2 pax- Hamper hadiah Adidas ACTION 3 bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball) dab juga P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00.

Hadiah ke 2 dan ke 3 pula merupakan hamper Adidas ACTION 3 bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball) dan juga P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00.

Mesti tak sabar nak tengok video i kan?
Hakhakhak

Camera, Rolling, and Action3!

Kalau tak boleh play video dekat atas ni, boleh tengok dekat SINI --- Project Alpha Audition

Dah dah, tak payah gelak lebih-lebih. I tau i speaking terabur. T____T Cepat klik LIKE banyak-banyak kali. Kalau tak, i nangis! Hahaha. Hah, apa tunggu lagi, buat lah video korang dan submit sekarang! Last but not least, layan lah video project apha season 2 episode 11 to 14 dekat bawah ni. Zassss~~









Photobucket