.apa komen korang bila perempuan tergila-gilakan SUAMI orang

Scheduled Mode + Holiday Mode
SalamReaders~

Isnin lepas, kakak I, kak tash YM dengan I. Borak punya borak, keluar isu perempuan tergila-gilakan suami orang. Omaigod, macam lah dah tak ada lelaki lain dalam dunia neh kan? Memang hot lah topik kiteorang malam tuu. Then, I keluarkan status dekat FB macam dekat bawah nehh. Tak habis dekat FB, sambung pulak dekat conference YM. Kuikuikui~

Antara komen sentap kakak-kakak
dan kawan kawan I dalam FB ialah


sangat tak patut. sebab kita ni semua kan perempuan..xde tag laki kan? heee. kalau kite xnak orang buat camtu, so..jangan buat orang cenggitu. lagi satu..jgn bgtau itu adalah TAKDIR semata2. haihh *bakal pengantin menjawap soalan penuh berhemah ecececeh!*

mintak di jauhkan...xrela makkk! *tiba tiba syasya jadik mak hehe*

wahhh Ain jawapan yang bernas...yezzzah.... sebab takdir lahir dari QADA dan QADAR, Qada nyer kita terjun bangunan, QADAR nyer kita matai sbb pecah kepala, cuba tak terjun tak ler takdirnya kita mati begitu, kita diberi akal kan, so boleh fikir mana yang baik dan mana yang buruk...moreover yang bujang dan duda bersepah lagi buat apa nak ambik hak org, kita pun pasti x suka kalau hak kita kn ambik dgn org kan...mak oiii panjangnya komen haku *sentap habis komen kak tash huhu*

saya punye komen pula..errr mintak mintak suami orang tak suka kat saya..hahaha *komen sis hel memang komen berani mati haha*

tadelah,..hehe yang penting diri tu sendiri kalau sedar diri insyaAllah..tade..tp kalau tak sedar diri tulah jadinya.. *nasib baik sis hel cover line semula haha*

yerrr..eyka sokong kak hel..tepu sebelah tangan xkan jadi. laki pun kne jaga maruah diri. sedar sket diri tu dah berkahwin yerr. tiada alasan sunnah nabi *ehem eyka dah start bagi tazkirah ;p*

wakakaka :D Bawu bukak tenet :P dah abes bincang ke ? *lolly neh pulak, lambat seminit huhu*

siapa yang tergila2kan saya nih...kompius *ni pria romantik perasan tiba-tiba menyelit*
.
.
.
.
.
.
Sebenarnya banyak lagi gosip panas dan komen panas dari blogger-blogger lain. Kalau nak join kami bergosip, add lah I di FB & YM! ;)

So, pada I, actually tak perlu timbul hal ni. Banyakkkkk lagi lelaki bujang dalam dunia neh. Tak pun, duda pun ramai. Yang gatal pergi kacau suami orang tu kenapa? Kot iye pun dah basah-basah and desperate, jangan lah tunjukkan sangat! Hehehe~ *perghh intan, ayat tak de nak tapis tapis ke derr*

.apa pulak komen korang tentang
perempuan yang tergila-gilakan suami orang?

.komen jangan tak komen!
.bai! :)

Photobucket