.setiap yang hidup, pasti akan mati satu hari nanti

.salam readers~

.i agak terkejut bila dapat sms dari bakal roomate pukul 7 pagi tadi "al-fatehah untuk arwah ayah nora yg br je mninggal" .time tengah mamai-mamai tu, i reply jugak, cakap "al-fatihah" .then lepas settle mandi semua dan siap-siap untuk ke kelas, i call bakal roomate dulu .then dia cerita lah perkara sebenar

.actually nora ni bekas junior i time i buat diploma dekat UiTM Shah Alam .kenal tapi tak rapat sangat sebab i kan senior .kuikuikui~ .tapi pernah lah bertegur sapa .dia ni classmate bakal roomate i*bakal roomate pun bekas junior i huhu*

.di pendekkan cerita, i pun mintak lah no hp nora dari bakal roomate i .dan cepat-cepat sms ucap kan salam takziah pada beliau .semoga beliau tabah .setiap yang hidup, akan kembali pada penciptaNya

.al-fatihah kepada arwah bapa nora
.dan juga kepada budak kolej i
yang meninggal dunia akibat accident minggu lepas

.semoga roh mereka di tempatkan
di kalangan orang-orang yang beriman
.al-fatihah

.klik SINI untuk baca entry bakal roomate i

.sekian~
.bai

Photobucket