.saya mahu dapat zuriat yang ramai

.salam readers~

.sorry lately neh i memang amat busy!
.tak sempat nak blogwalking,
.nak reply comment

.mintak maaf sangatt-sangat
.tutorial pun dah lama i tak buat
.ramai yang request pulak tu
.sorry sangat sangat!
T__________T

.uhh sedeyh nyeeeeee
.i rindu intanurulfateha yang dulu!

.dulu
.muka gembira jerrr ;D

.sekarang
.muka terlebih tak cukup tidur
T_______T

.dulu time kerja, gedik nak continue degree
.bila dah continue, sendiri mau ingat lah!
T____________T

.tidur tak cukup
.assignment banyak
.presentation lagi
.test lagi!
.WARGHHHHHH!!!
.selasa 6/4/10
- quiz MKT420

.jumaat 9/4/10
- presentation OPM530
- test MGT417
- test MKT420
- submit assignemnt law

.isnin 12/4/10
- test eco418
- quiz eco418

.rabu 14/4/10

- presentation ec0418 - negotiate
- test OPM530

.rabu 21/4/10
.1ST PAPER FINAL EXAM!
.so far ni jer yang i tahu
.tak tahu lah hari ni atau esok lecturer tambah lagi
T___________T

.doakan i success ok!
.thankssss!

.jangan tension-tension intan
.senyum macam gambar dekat baju neh oke!

.i nak dapat scroll degree pulak lepas ni
.nak dapat bunga macam tuu

.nak dapat zuriat yang ramai
.eh macam pelik je ayat neh? =.="

.kalau i malas study,
.sila marah i dan cakap
"kalau intan nak makan penyepak,
tak payah study!"


.sekian!
.bai! :)

Photobucket