.Road Trip with My Broadband

Salam Readers~

Yay! Akhirnya assignment baru dari Project Alpha muncul kembali. Selalu nya hari isnin masuk tapi kali ni, hari rabu pulak. Heeee. Hopefully I berjaya! He He. Ok, Tajuk assignment kali ini ialah Road Trip with My Broadband.

Ok, mari baca cerita tipu dari i. I ni sangat lah kaki internet. Memang tak boleh tak online. Tak kira dekat mana-mana pun, mesti I nak online. Kadang-kadang tu, bil hp i akan naik sampai beratus-ratus sebab nak online punya pasal =.=" Tapi since I dah dapat notebook pagi tadi, I akan usung notebook i kemana-mana saja tak kira masa. Ha Ha.

Chacha jeles lah tu I ada notebook baru!
Tak sia-sia I balik rumah semalam
Teeehehehehe!

Tengah test power hehehe ;D

Kalau I nak pergi honeymoon lepas kahwin nanti pun, I akan bawak notebook baru I. So, boleh lah I update blog dan update status dekat facebook & twitter! Hakhak~ Eh kalau ada notebook tapi tak ada broadband macamana? Waaaaa....mati lah I! Macamana nak online? T______T

Hikss..jangan risau. Sekarang dah ada solution! I dapat tau, p1 w1max dah keluarkan satu produk baru bernama P1 WIGGY. Ia adalah sejenis broadband kecik, dan comel. Memang sangat sesuai untuk bawak pergi travel. Kalau takut hilang, korang semua boleh gantung dekat leher. Kah kah kah!

Berminat? I? Mestilah! Hikss~ Jom beli sama-sama. Tak rugi tauuuu.. Memang sangat berbaloi-baloi. Jumaat ni ada PC Fair dekat Muar. I nak usha P1 WIGGY nii.. Ok, penat membebel. Mari layan video dekat bawah ni pulak. Enjoy! ^^







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Photobucket