.rafiqin darwish akan di hukum bunuh?

.salam readers~


.al-fuck untuk din beramboi

masyaAllah, ini berlandaskan iman ker atau berlandaskan binatang.
Al Fatihah jgn dibuat main2

Ko neyh bdk..elok3 org dah xmrh ko wt taik ax..ko bljr kew x r!!

astagfirullah al-azim..bertobat la

bapak kuang ajo ko ni baik tkar pe yg ko wat ti mcm2 hal la........

Ya Allah, berikan lah hidayat kepada Rafiqin.. amin..

dislike =(

orang dah sesat mmg la camtu bangang.
org dah meninggal pon bleh ckp camtu.
ape salah die yg ko nak kutok2 die.bodoh punye orang

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.i speechless bila dapat tau pasal hal ni .tak sangka dia sangat berani buat kenyataan bodoh ni! .haish, teruk betuk budak neh .i tak sure lah apa masalah dia .maybe dia ada masalah mental .kalau ya, maafkan dia .tapi kalau tidak, dia harus di hukum .sebab dah melampau sangat! .benda hidup atau mati mana boleh buat main-main

.dulu hot pasal aduka taruna .kes lebih kurang macam ni jugak .harap-harap si rafiqin darwish ni pergi mintak maaf kepada family arwah Din Beramboi .belajar lah dari kesilapan .fikir dulu sebelum nak buat apa-apa sebab ini melibatkan agama dan sensitiviti orang islam

.al-fatihah kepada arwah Din Beramboi
.semoga rohnya tenang di sana

Photobucket