.quick update!

.salam readers~

.ingatkan tak nak online sebab i dah buat 8 juta scheduled entry dan mahu study sampai lebam tapi tiba-tiba kena online sebab i nak print slip exam huhu

.tadaaa~
.exam slip i
.ada 7 paper sem ni,
1 paper tak ada final

.oh yer, esok my very 1st paper final exam which is economy (ECO415) .huuuuuuuu tersangat lah cuak even carry mark i dah kira okeyh ^^ .tapi since i tak pernah ambil economy time SPM dan diploma, i still cuak!

.so guys, please wish me luck!
.esok i qada baca entry korang
.and reply segala bagai emel pasal tutorial dalam emel i

.sorry sangat sangat sebab lambat
.hope korang faham i sebagai seorang student
.bukan 24 7 duduk depan computer
.kena menghadap buku hehe

.ok, tu je
.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.esok i update pasal video arab ek
.kelakar gila etngok i kaku time shooting video tu
.kuikuikui~

Photobucket