.No Strings Attached

Salam Readers~

Yay! Assignment baru lagi dari Nuffnang kali ni bertajuk No Strings Attached! Walaupun i busy dengan segala bagai test, assignment, report dan masalah peribadi di sini dan di sini, i tetap meluangkan masa untuk taip entry ni. So, tahniah untuk diri sendiri! =)

Eh sebelum tu, i nak tanya korang, "dah potong ke belum?" hahahaha i dah lamaaaaaaa dah potong! hahahaha. Iklan potong sangat popular di televisyen, mahupun radio. Budak-budak kecik pun dah hafal iklan neh. Ok, kalau ada yang tak faham, i tengah cerita pasal P1 W1MAX.

Ia adalah W1GGY plan yang memberikan kelajuan yang maksimum dan penggunaan internet yang maksimum. Paling best sekali, tanpa sebarang kontrak dan tanpa sekatan! So, segala bagai website boleh di layari dengan cepat dan pantas! Korang mesti suka kan bila tengok video ehem ehem yang tak payah nak tunggu 8 jam baru habis buffering kan? Elehh ngaku jer lahh sebab i pun sama. Kah kah! *kantoi*

Dan korang boleh ber-tenet di mana-mana je sebab tiada cabel atau wayar di perlukan. Cuma masukkan W1GGY in ke laptop atau computer korang sebab dia adalah Portable Modem. Dan lepas tu, korang boleh online sampai lebam! Tidur depan computer pun boleh. Kuikuikui~

Kalau nak tau lebih banyak infomasi tentang produk ini, korang boleh tekan SINI dan SINI. I pun nak beli satu untuk diri sendiri sebab i memang tak boleh hidup tanpa internet. Kalau tak makan nasi, i boleh tahan lagi. *sebab i ganti nasi dengan KFC hahaha larikkkkkkkkk!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Photobucket