.My Version of Grooming Tips

.salam readers~

.yay~ .assignment project alpha yang seterusnyaaaa .err nak share grooming tips sikit .i neh bukan nya pandai make up bagai .tapi kalau nak melawa sikit-sikit tu pandai lahh .jom i share sikit macamana nak jadik comel cantik dan menawan macam i .kuikuikui~

1) .first sekali kena mandi! .heeeee bila dah mandi, baru lah wangi ^^

2) .cuci lah muka u selalu .nak tidur, bangun tidur, baru lah segar sikit .then pakai toner .kasi lagik segar .hakhak~ .tak kisah lah apa-apa brand pun, janji sesuai dengan muka korang semua

3) .then pakai lah krim muka atau moisturizer .kasi lembab sikit muka tuuu .tak mau lah kering sangat

4) .nak lagik best, guna lah cologne .nanti wangi satu badan .tak payah beli mahal-mahal, beli murah murah jerr .janji korang tak pening dengan bau dia

5) .lepas tu, kalau tak nak muka pucat, atau mata tu nampak sembab, pakai lah eye liner .baru lah mata nampak galak sikit .i memang tak pernah lupa pakai eye liner .it is a must! ;D

.see?
.dari jauh pun dah nampak mata galak
.kah kahh!

6) .kalau pandai make up, make up lah sikit *untuk perempuan saja yerr.. jantan tak perlu* .jangan lah over make up pulak .depends lah pada situation korang semua .kalau nak nampak glamour macam i, make up lah sikit macam neh

.suka sangat ada lovely love dekat pipi
.credit to kak tash for the make over ^^

7) .tapi kalau dah make up tapi ketiak berbau pun tak guna jugak .hahaha .so, i suggest kan korang guna benda kat bawah neh

.Adidas Action 3 yang menyerap peluh dan bau badan .so tak perlu risau kalau korang berpeluh atau nervous time dating~ .hiksss~ .korang akan sentiasaaaaaaa wangi! ^^







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS


Photobucket