.My Favourite Sport

Salam Readers~

I tak suka sport! Tapi i suka tengok lelaki-lelaki ganteng main sport! Fuhh macho sangat bila tengok. Boleh cuci mata! Wakakaka! Ok ok, sila serius. sikit intan! Err sebenarnya, I tak pandai sangat main sport. Dulu masa sekolah, i tak involve sangat sukan-sukan bagai ni tapi i suka main badminton. Err walaupun lambung-lambung jer dekat langit. I tak reti nak smash-smash neh. Sakit woot kalau kena. Confirm i nangis! Haha. Sikit-sikit nak nangis kan i ni? =.=

Hmm antara sukan lain yang i main ialah bowling. Itu pun masuk longkang lagi banyak dari jatuhkan pin. Hebat kan i? Sila cakap i hebat!

.bola bowlink

.ahh malu ai tauu ;p

.time main bowlink dekat gath the mines

Eleh, i tau i memang hebat, tak ada siapa boleh lawan ^^ Actually sukan ni bagus untuk kesihatan. Boleh keluarkan peluh. Sekarang ni, i cepat letih dan pening kepala. Bakal room mate i cakap, i kurang bersukan. Ish, naik tangga setiap hari dekat campus kira sukan hape kan kan kan? ;D

Kurus lah i macam ni kalu asyik bersukan. Dari berat i 37 kg jadi 7 kg je kang! :( Eh tapi i nak start balik bersukan! Tak mau sukan atas katil jer! :"> Hiks! So, bila korang dah bersukan, tak kira lah atas katil atau bawah katil atau di mana saja anda berada, jangan lupa guna kan product Adidas Action 3 untuk elakkan bau-bau yang tak berapa menyenangkan tu! Kuikuikui~ Adidas Action 3 memang terbaekkk wookk! ;)

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Photobucket