.My Dream Destination

Salam readers~

Yay! Assignment kedua untuk minggu ini dari Project Alpha bertajuk My Dream Destination. Mesti korang nak tau kan i nak sangattttttt pergi mana. Hehe. Kalau korang tak nak tau, i nak bagi tahu jugak! Haha!

Oke, i nakkkkkkkkkk sangat pergi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.PARIS!
Eh bukan yang ini!

Tapi yang ini!

Yeahhhh! I nak sangat pergi Paris time honeymoon dengan si gula-gula hati a.k.a bakal roomate i tuuu. Ni semua pengaruh tv. Boleh kiss-kiss dekat bawah eiffel tower tuu. Haha! Tapi i nak pergi lepas kahwin. Baru lah rasa nikmat dan hikmat. Apa korang ingat makan megi ruski je nikmat ke? Huhu.

Dan kalau i nak pergi honeymoon dekat Paris, i nak pergi naik MAS! I tak nak lah naik kopi kapal api laut atau kapal selam. Hehe. Sebab MAS ni memang sistem penerbangan terbaekkkkkkk! Layanan dia memang super lumayan! My aunty pun ada kerja dengan MAS. I pun teringin gak Hehe. Ok, shut up intan! Tinggi tak cukup, ada hati nak kerja dengan MAS :D

Agak-agak kalau hantar resume, dapat tak?
HAHAHA!

Heeeeeee bestnye pergi Paris. Ohhh bestnyeeeeeeee. Tak tau nak kata apa. Tapi harap-harap si gula-gula hati akan dapat kumpul duit untuk bawak i pergi honeymoon dekat sini! Sebenarnya banyak lagi tempat lain i nak pergi macam Bali, Phuket and Aussie. Err dalam Malaysia pun tak habis pusing, ada hati nak pergi Oversea T________T

Melemahkan semangat i betul lah! Ok, jom layan video dekat bawah neh.









Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAStraveller.com

Photobucket