.jom main dalam kelas!

.salam readers~

.budak-budak sekarang suka main dalam kelas
.macamana tak rosak akhlak
.berani sangat kan?

.tapi jangan salahkan ibu mengandung
.mereka tak salah oke!

.ni salah satu contoh yang tidak baek
.siap duduk atas meja lagik
.ish ish ish~ =.="

.i pun suka main dalam kelas jugak heeeee tapi i main secara berjemaah! .HAHA! .kami tersangat lah happy lepas presentation tempoh hari dan settle test MGT .tapi i ada lagi 4 test dan 3 quiz minggu depan T_______T .huh! tak nak pressure-pressure, mari lah bergembira! ^^

.aien, ana, me & linn

.kami lagi!

.kami 1 group,
sebab tu pakai baju sama untuk presentation
.ana jer tak sama ^^

.see?
.sempoi kan kiteorang semua
.layan jerr snap pic dengan sir harun
.our MGT lecturer, our BEST lecturer! =)

.so kesimpulannya. tak payah stress-stress
.enjoy ur life!

.bai! :)

Photobucket