.jangan main-main dengan eny, dia sangat garang dan i takut!

.salam readers~

.hari ni i nak review pasal blog kesayangan i, eny
.i suka baca entry dia

.i akan baca entry dia hari-hari kalau dia update
.tapi hari ni, dia dah buat entry paling best i rasa ^^

.check it out~
*sayang, i harap u tak marah i copy! hiks~*


Ini Gorilla.. Dia adalah seorang penjenayah siber..


Tengok.. Dia ugut sayalah! Aww! Takut tau!


Ewaahhh! Angkut geng nak cari saya.. Hahaha..



Very immature..

Cerita di sebalik kejadian;

Ok.. Dia komen gambar-gambar saya teruk-teruk.. Lucah-lucah.. Tak beradab betul.. Orang lain ok saja.. Open minded.. Jadi, saya marah lah!

Saya tengok mutual friend.. Ada dua orang.. Ok.. Both saya tak kenal.. Mesti mamat ni yang add saya.. Jadi, saya post dekat wall dia;

"Tak payah add lah kalau komen macam bab*"

Kemudian, saya delete dia dari friendlist..

Selepas itu, dia marah saya sebab tulis dekat wall dia macam tu..

Kamu yang tak beradab, maka, saya pun biadab lah..

Buat pengetahuan semua, apa yang dia carutkan kepada saya adalah lebih teruk daripada apa yang saya tulis.. Dah tu.. Dia cakap saya tak lawa, papan playwood, kurus kering dan sebagainya..

Kesian kan kat dia???

Dia rasa dia hensem kot..

Sebab ini pun dia nak gaduh besar-besar sampai nak cari-cari kat luar.. Dia fikir saya takut??? Hahahahaha..

Very immature..

Nota: Saya jarang nak kutuk-kutuk fizikal orang.. Tapi, dia yang mulakan.. Maka, saya menggelarkannya Gorilla.. Ada nama lain yang lebih sedap???

.HAHAHAHA

.see?

.i dah cakap, ini entry TERBAEK
.sila klik BLOG ENY untuk baca yang real

.kesimpulannya,
.jangan ingat wanita lemah okeyh ^^
.jangan main-main, ingat kami takut?

*ceh padal eny soang yang berani =.="

.jika anda nampak wajah lelaki gorilla ni,
.sila lari laju laju!

.sekian!
bai~

Photobucket