.intan : kite takut lah nak exam MGT pagi esok

.roomate :
.alaa kak, esok kan paper MGT,
akak kan terror computer,
siap boleh buat tutorial lagi dekat blog
.macamana nak buat scroll box lahh, apa lahh

.intan :
.ok fine!
T________________________T

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.esok pagi i exam MGT, petang exam MKT .pagi petang ada exam T______T .MGT ni nama panjang dia IT management .MKT ni marketing .i asyik study marketing jerr .MGT tak study langsung .malam ni baru i study .tapi i cuak jugak .sebab semua dah bercampur dalam kepala otak neh

.waaaaaaa doakan i tau!
.serius i nak nangis ni
.i update guna laptop roomate i
.i malas nak on computer i
T_________________T

.please doakan semoga i tenang jawap paper pagi and petang esok .MGT carrymark dah tau .i dapat 44/50 .MGT ni yang assignment individual yang buat blog tuu .yang MKT pulak carry mark tak tahu berapa .lecturer tak bagitau lagi

.i tak tau kenapa jantung i dup dap dup dap
T_______________T

.wish me luck!
.thanks a lot!

.bai! :(

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.i tahu i dah janji tak nak update blog
.tapi i serabut sangat sangat sangat
.tu sebab nak cerita dekat blog
T_________T

Photobucket