.gatsby deodorant street fair : sesi perkenalan #2

.scheduled post.
.salam readers~


.bismillah .hari ni, turn i pulak nak update pasal gatsby street fair .i tengok, ramai dah update huhu .tak apa lah kalau lambat seminit .better late than never ^^ .i, bakal roomate gerak sama-sama ke BTS .mula-mula breakfast dulu .thanks kak tash sebab belanja i

.then call eny, nak pick up dia dekat UM .then, lepas tu, terjumpa aus dalam UM .so, kami konvoi 3 kereta .i, eny dengan hairi, kak tash dengan iwan dan aus & eida .sampai BTS dalam 10 suku .sebelum tu, sis hel dah call, tanya dekat mana .tak sabar nak jumpa i lah tuu .kahh kahhh~

.actually geng-geng i dah plan nak pakai purple .so, semua orang dah prepare lah .sampai-sampai jer BTS, kena tukar baju yang gatsby provide .so, dari purple bertukar jadik merah

.uhh banyak benda nak cerita .tak larat nak karang sebab minggu ni i final exam .so, lets pictures speak more than words~ :) .kita mulakan dengan sesi perkenalan dengan blogger-blogger terkenal! ^^

:: rina stories ::

.ini blogger 1st yang tegur i .ini intanurulfateha kan? .then dia cakap dekat kawan dia, dia ni faymes tau *time ni i buat muka blush-blush* .haha oke, i tipu .sebenarnya dialog dia lain, tapi lebih kurang macam tuh la .serius, beliau ni cantik! :) .babe, thanks sebab tegur i .i tak sombong kan? ;)

:: huda luna ::
:: cik cumey ::


.i yang tegur doang dulu .mula-mula i nampak CC, then tengok ada huda luna, then ada kapten luffy aka ah fatt .pic ni pun luffy yang tolong snap-kan .kuikuikui .rugi woot tak snap picture dengan blogger terlampau macam luffy .tak apa aih .next time ^^

.time jumpa luffy, sep baek dia cam i .kalau tak, malu jer .siap nak ketuk-ketuk kepala i .i tau lah i pendek ;p .eh CC, dah tukar link ke? .kenapa tak inform! T_______T

:: kak afzan ::

.i dapat sms dari beliau .dia tanya i, tak datang gatsby ke? .mula-mula tak cam siapa, i terus kol .i cakap lah datang, lepas cakap landmark i, terus jumpa dia .heeee akhirnya dapat gak face to face dengan kak afzan .kirim salam dekat tunang yer ^^

:: kak suziey ::

.hee i jumpa kak suziey time nak q untuk register .heee tapi tak snap pic berdua punn .sebab i tak bawak camera .cuma pakai handphone jer .segan nak keluarkan! ;D .tapi rasanya hubby kak suziey ada snap pic guna DSLR dia .nanti tag kita ek kak! ;)

:: sendra ::

.bila dekat dengan dia, mesti bau kueh tart hangit! .hehe~ .dia yang tegur i dulu .siap nyanyi lagu tema blog i "semenjak kau hadir dalam hidup kuuu..." .hahaha mesti lah i tergelak time tuhh and pukul-pukul dia .malu gilaaaaaa :"> .i ingatkan sendra neh dah besar rupanya pangkat adik-adik jer dengan i .apa-apa pun best jumpa dia! .next gath kita meet up lagik okeyh ^^


.heeee pasangan romantika terbaekk .i suka tengok eida yang alahai sooo sweeeeeet .tapi i pelik, macamana lah dia boleh sangkut dengan aus tuu ;p .hakhak!

.i dah cakap, eida neh memang comel ^^
.eida tak ada blog,
tapi hopefully lepas ni boleh create satu! :)

:: eykameow ::

.my beloved sista~ .seawal 9 pagi dah gerak dari rumah dia ke BTS .i ingat dia tak bangun tidur lagi hehehe .semangat tu lah yang kita mahukan! yeayyy~~

:: daydeck ::

.hakhak .ini daydeck .weyhh thanks bagi i keychain tuu .siap boleh pilih-pilih lagiii .saja ngendeng ngendeng duduk sebelah daydeck dengan harapan dia akan snap pic i banyak banyak .memang dia snap pic i banyak pun, tapi pic time i tido!! .warghhhhhhhh!! .ko memang kejam daydeck! .tanak kawan seminggu! ;p

:: kak tash ::

.kak tash ni lah yang bertanggungjawap make up kan i .hehe! .thanks kak untuk weekend terindah dan terhebat ni .nanti planning pergi janda baik tu, inform inform lah yerr .harap-harap buat lepas final exam! :)

.comel kan lovely love yang kak tash lukis dekat muka i! ;)

:: eny ::

.yang tengah tengah tuh lah eny .dah 2 kali i jumpa diaaa .so far, dia besttttttt sangat .next gathering kita meet up lagik okeyh! :) .and dia partner i masa event neh! ^^

:: bean ::
:: sis hel ::

.wuuuu yang kecik-kecik comel tu mesti lah blogger terhebat, bean .comel je i tengok .haha .tapi bini dia lagik comel woot! .tapi i tak snap pic dengan wife dia .segan ^^ .i kan pemalu orangnya ;D .yang pakai cap tuh pulak, kakak i, sis hel .sian dia jadi mangsa buli slaen dari aus yang teruk kena buli time street fair tuh .kuikui~


.heeeeee tumpang glamer alyssa .comel gila budak kecik neh .nasip baik dia tak nanges time i dukung dia .time ni, mak alyssa tengah rest .so, tak dapat lah i tengok wife bro eyriqaz yang cantik tuh! ;)


:: kak lily ::

.yang gelak besar tuh kak lily .dah 3 kali jumpa dia .first dekat gathering the mines, then dekat mo'men food testing and yang ke tiga dekat gatsby! .huuu~ .tapi yang tak bestnya, kak lily balik awal .tiba-tiba dah ilang .cis! .balik tak kasi tauuu~ .mesti ada projek baik dengan mr big tuuu .wakakaka!


.haish, malas nak kenal kan dia .ramai dah kenal .huuuu~ dah 2x jumpa mel ni .tak lokek ilmu nak share tips pasal blogging .heee~ .err mel yang tinggi tu yerr .harap maklum!


.hana yang putih-putih sebelah i tuuu .heee 1st time i jumpa dia neh .mula-mula tengok macam sombong rupanya dia sangat lah baik ^^ .hopefuli dapat jumpa lagi lepas ni .dia lah satu-satunya team kiteorang yang dapat hadiah lucky draw .yang lain, hampehhh =.="

.err sapa lagi ek yang i tak kenalkan? .i pun dah lupa .ramai sangat i jumpa .nanti next entry, i cerita lagi ekkk

.lagi jumpa
.bai! :)

Photobucket