.drama adamaya vs filem i'm not single

.salam readers~

.sekarang ni drama adamaya paling hot orang memperkatakan .kat mana-mana blog mesti cerita hal neh .i jer lambat seminit .tak tengok tengok lagi cerita ni


.i kan duduk hostel .jarang tengok tv .lagipun sekarang kan exam week .busy study! .wakakakaka! .errr actually i pernah tengok online adamaya dekat website tv3 tu .memang best lahh! .tapi di sebabkan wifi kolej i neh lembabsss kuasa lapan, tak dapat lah i layan cerita tu T__________T

.bila i tengok dekat chat box, mesti orang cakap "eh lagu blog ni macam dekat cerita adamaya lahh" huhu .ohh yer ke? .i tak tau pun sekarang lagu ni jadi OST cerita tu .sebab lagu neh i ambil dari cerita i'm not single

.cerita i'm not single ni memang super best! .sampai i hafal dialog-dialog dia .kuikuikui~ .serius i sangat suka cerita i'm not single neh .sweet gila lah pasangan couple dalam tu .gaduh gaduh manja .lisa surihani sangat sangat alahai sweeeeet! .i tau, i pun sweet jugak kah kah .tapi lisa lagi sweet .ohh lisa, macamana nak jadi se-sweet anda neh? T______T .eh i pun suka tengok cerita syurga cinta .oh sangat lah feeling~~ .sweet gila cerita itu!


.ok cukup .sambung pasal adamaya vs i'm not single .i dengar cerita, both cerita neh macam sama .tapi pelakon utama lelaki dah tukar dari farid kamil kepada sein .i memang suka farid kamil oke! .ohh farid kamil, tolong lah suka i balik! .teeeehehehehe~~ .masa cerita i'm not single tu, farid kamil sangat sweet .eh i asyik sebut perkataan sweet je kan? cuba korang kira ada berapa .hahaha~


.lagu OST i'm not single dah lama i hafal .tup tup lagu yang sama jadi OST cerita adamaya .so kalau korang suka, boleh download dekat SINI lagu tu .i gigih cari lagu tu dekat youtube, then convert to mp3 and upload dekat 4shared.com T__________T .gila semangat i kan? .i ada upload lagu-lagu lain jugak .semua OST cerita i'm not single ada .search je nama i intanurulfateha dekat 4shared tu .kalau korang suka, boleh download .free jerr .tapi kalau nak bayar, best gak .boleh i kahwin cepat .wakakaka!

.oke, cukup review untuk hari ni
.bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*


.pssst!
.eh i dah tengok cerita semerah cinta stiletto
.hampa, tak best
.siap tido dalam cinema
T___________T

Photobucket