.apa itu project alpha instant cash blogging?

.salam readers~

*click to enlarge*

.i dapat soalan ni dari form spring .actually ada beberapa orang tanya i pasal benda ni .meh i nak cerita sikit .i sangat lah suka pasal benda neh .sebab senang-senang jer dia akan bagi i duit RM20 setiap kali i buat entry pasal project alpha instant cash blogging neh

.setiap hari isnin, project alpha akan bagi 1 assignment untuk kita buat .just kena buat entry jerr .tak perlu dalam english .sebab i tau, korang korang semua mesti cuak kalau kena buat entry english kan? .hakhak .tulis dalam malay jer tapi yang penting, jangan buat short form! .nanti susah nak judge entry korang tu

.setiap assignment ada syarat dan arahan dia .selalunya, project alpha akan suruh buat entry 200 patah perkataan dan masukkan gambar yang dia suruh .lepas tu tweet dan post permalink dia fb project alpha .sangat lah senang syarat dia

.alhamdulillah, dari week 1 hingga week 7 i dah dapat rm20 tu .tak pernah missed! .syukur pada Allah swt atas rezeki ni .korang boleh tengok dan baca entry entry i pasal project alpha dekat right sidebar i, i nuffnang.

.tapi untuk assignment project alpha ni, siapa cepat dia dapat .minggu ni punya i rasa dah tak sempat kalau korang nak buat .tapi belum cuba belum tahu .kalau nak cuba, boleh klik SINI .so, good luck! :) .itu saja mahu share .tak faham boleh tanya di form spring atau ruangan komen

.bai! :)

Photobucket