.wehh pehal ni nak blocked-blocked pulak!

.scheduled post.
.salam readers~


.haish, sejak dua menjak neh, i asyik hangin jerr
.mungkinkah sindrom-duit-ptptn-tak-dapat-dapat?
.mari kita sama-sama fikirkan~
.pfffft!

.i kan guna free wifi dari UiTM
.memang lah best sebab free
.boleh suka-suki nak online
.TAPI
.haruslah ada certain website kena blocked
.damn damn damn!
T________T


.i bukannya surf tiub merah,
i cuma surf youtube jer
*sambil buat muka innocent*

.pada siapa-siapa yang tak tahu apa itu tiub merah
.anda tidak perlu google
*eleh, lagi tak kasik, lagi korang suka kan?*

.i ni suka fesbuk-ing, belog-ing
.so, bila i nak online then web tu kena blocked
.mesti lah i hangin!

*click to enlarge*
.ini belog kesayangan i, hazzy
.babe, i tak boleh masuk belog u waaaaaa
.baru ingat nak dapat bibir macam angelina jolie ;D

.fesbuk pun sama
.macamana peminat kawan i nak tau status i
T_____T

.lepas office hour baru boleh bukak
.malas dah i nak blogwalking or fesbuking
.tapi time tu i nak study pulak
*buat muka nerd*

.i nak download software unblock website
tapi wifi ni laju lah sangat macam siput babissss
.tapi rasanya siput babissss lagi laju pffft!

.geram geram geram!
.jom nyanyi lagu geram!

.ok dah
.bai! :(

Photobucket