.tak semua perempuan penakot dan tak semua betina itu berani


.walaupun kau kiuttttt dan kau adalah betina

.tapi i tetap takut nak pegang walaupun
kita mempunyai jantina yang sama

.close up sikit huhuhu

.weyh, sumpah i geli nak pegang dia .lagi-lagi bila i terasa kaki dia yang kecik dekat tapak tangan i .actually, ni hamster adik i merangkap housemate i -- dayah .adik-adik dalam rumah i, semuaaa suka hamster .so semalam balik dari kelas, teringin lah nak pegang

.tapi mesti lah i takut-takut .amy merangkap adik & housemate i pun suka hamsters .jeja pulak record video i terjerit-jerit pegang hamster .tapi memandangkan semuanya bertudung dan video tu tak boleh di share dekat sini .so, i tepek gambar je lah ehh .sorry! ^^ *korang tak de peluang nak tengok i jerit-jerit haha*

.last-last dapat jugak i pegang hamster tu even kena alas dengan kain .errr hari ni alas kain, esok tisu, lusa dah tak payah alas-alas dahhh *smug* .hahaha!

.baju merah -- amy
*birthday girl, happy birthday amy!
.baju biru -- dayah

.ini pula jeja
.ok, itu saja mau update
.dari si pen-takut hamster
.bai~ :)

Photobucket