.sumpah i bukan lesbian tapi i suka eny!


Eny in The Wonderland

.kalau i tak ada boyfriend,
confirm i dah ngorat si cantik manis eny ni

.tapi malangnya putera aus dah potong jalan
.cis cis cis dan cis!

.tamak betul~
.anak bini kat rumah tu apa cerita?
.HAHAHAHA!

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs138.snc3/18533_1262142506063_1004715952_30647566_324095_n.jpg
.i jumpa eny dekat gathering blogger
.kami sama-sama jadi juara game hari tu kan babe?
.hehehe~

.ok, dekat sini i nak menyeru kawan-kawan
supaya mengundi eny sebab eny yang
PALING LAYAK and SHE GOT STYLE!

.yang lain-lain tu so-so lah
.HAHAHA!

.eny!
.i undi u~~

.nanti menang marilah kita sama-sama
karaoke kat the gardens

.jangan bawak aus sorang
.BAHAYA!
.HAHAHAHAHA!

.untuk undi, sila klik
EYNDA'S DIARY

.eny peserta no 25
.undi jangan tak undi!

.bai! :)