.rindu pada yang dulu T_____T

.SE W508
.original set warna putih

.belakang

.dalam

.sekarang, e72
.walaupun best, tapi i tetap rindu hp yang dulu

.sebab i pakai hp tu tak sampai setahun, dah trade in dia
.mesti dia sedih kan?

.tak sabar nak dapat ptptn nextmonth
.i nak beli balik hp i yang lama tu

.i sayang gila kat hp tu
T_________T

.tapi sebab duit i tak cukup, i terpaksa trade in
.hp lama best, cuma tak ada wifi
.hp sekarang ni semua complete

.thats why i tak jadi beli blackberry
.sebab blacberry tak boleh videocall
.i phone pun tak ada videocall
.rasa membazir pulak

.malam tadi dah nangis dah
.i rindu hp sony i
.i tak regret beli hp baru yang harga rm1400+
.tapi i regret sebab trade in hp sony tuuuu
T__________T

.mintak-mintak, bila ptptn masuk nanti,
.tak ada siapa-siapa lagi yang beli hp lama i tuuu
.i nak beli balik!!!

.sekian!
.bai :(