.nuffnang ni bikin gua suspen jer!

.salam readers~

.pagi tadi tengok blog kak tash
.dia dah dapat earning dari nuffnang
.untuk projek alpha week3
.tapi i tak dapat lagi
T_______________T

.mesti lah i sedih
.i tau, i lambat buat entry tu
T_____________T

.tapi petang-petang sikit, i check lagi

.alhamdulillah
.dapat rupanya =)

.click to enlarge.

.i dah dapat earning nuffy untuk week 3
.week 1 & 2 pun dah dapat

.so far, dah 2 x i cash out nuffnang earning
.seronok rasanya duit bertambah setiap hari

.thanks nuffnang
i love u much!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.tak sabar nak pergi gatsby street fair!
.kak tash, sis hel, bean, aus, eyriqazz, daydeck
.eny, eyka, melz, kak lily, jard, baby hel, yan, bob
dan kawan yang lain
.tak sabar jumpa kamu semua!

.yang dah pergi gath dekat mines haritu,
.sila pakai baju kaler purple!

Photobucket