.My Favourite Surfing Spot

Salam Readers~

Malas nak cakap banyak. Nampak tak tajuk entry tu? Ha, sekarang i nak cerita tentang tempat favourite i untuk surfing internet. I ni memang kaki internet. Kat mana-mana pun, i memang suka online. Kalau dekat rumah, tempat favourite i haruslah dalam bilik sendiri. Pagi petang siang malam i online. Kadang-kadang sampai terlupa nak makan. Mama pun bising, i asyik duduk bilik, tak keluar-keluar. Kuikuikui~

Tapi since i dah continue study dekat UiTM Bandaraya ni, i dah susah nak online. Awal-awal masuk sini dulu, i selalu pergi CC sebab nak update blog. Kadang-kadang, i pinjam broadband kawan. Sedih ouhh. T_________T Tapi demi blog tercinta, i tetap pergi CC juga. Huuhu.

Sekarang, i dah tak pergi CC sebab dekat kolej i dah ada free wifi. So, tak payah membazir duit ke CC lagi. I pun dah beli handphone baru nokia E72. *saja nak riak* So, pergi mana-mana tempat yang ada free wifi, i akan online! Huhu.

Perghh gambar nak besar!
.hahaha! ;D

Cuma wifi dekat kolej ni agak slow. I nak beli broadband. Tapi tak tahu mana yang sesuai. Lagipun, next year, i dah kena duduk rumah sewa. So, internet memang tak ada. Rasanya mahu cuba P1 W1MAX, Mahu lupakan ADSL, 3G atau Wifi hotspots! I nak dapatkan kelajuan yang maksimum tanpa sebarang gangguan dengan P1 W1MAX, the latest wireless 4G Broadband Internet service in Malaysia!

Pakej dia pun memang berbaloi-baloi. Click here for more info. Tak sabar nak online sampai lebam! Hehe! Ok, itu saja mahu update. Bye! :)

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Photobucket