.intan, kenapa datang kelas jugak, duduk je lah dekat bilik

.scheduled entry.
.salam readers~

.waaaaa sejuknya dalam library neh .actually i kena siapkan entry untuk blog assignment .lagi satu entry jer, tapi i tak tau nak tulis ape T_________T .dah la i masih sakit .errr kejap sakit, kejap tak sakit :(

.pagi tadi i ada kelas pukul 830 pagi .memandangkan MC i still ada sampai esok, i pun sambung lah tidur .lagipun dekat sini musim hujan .hujan-hujan tidur memang best .huhuhu .tapi bila i bangun around 10 pagi tu, kepala i pening, badan i sakit-sakit dan kepala i panas semula :(

.tapi i bosan gila duduk dekat bilik .nak online pun, ada certain website kena blocked .then tengok jadual kelas, pukul 1230 ada kelas .so, i siap-siap mandi, i terus pergi kelas .tapi bila nak start motor, tengok hujan pulak .call bakal roomate kejap .dia pun tengah siap-siap nak ke kelas .last-last, i redah jugak hujan tuu *demi ilmu huhuhu*

.bila sampai kelas, kawan i cakap,
.intan, kenapa datang kelas jugak,
duduk je lah dekat bilik

.fateha, kau sakit apa sebenarnya? h1n1 ke?
*i sakit : klik INI*
.oh sangat letih bila batuk .perut pun sakit .i kalau sakit, tak ada lah terbaring jerr dekat katil .bosan gila .tapi serius i sejuk sangat-sangat .i tak larat lah nak makan-ubat-yang-tak-sedap-dan-pahit-tu .sekarang ni i asyik batuk jerr .err i bukan tak nak makan ubat, tapi bila i telan ubat, tekak i sakit dan perit .bila nak makan nasi pun sama .abistu, takkan i nak makan bubur jer! T_________T

.bakal roomate lah orang yang paling risau bila i tak makan ubat .dia akan membebel-lapan-ratus-jam-tanpa-henti-dengan-nada-serius-tanpa-gelak .i sangat takut ok .on the spot i akan ambil ubat dan buat buat makan .heee~ .bukti i takut? .klik SINI

.sekarang, kawan i ana farhana pulak yang sakit .i tak tau lah dia jangkit i atau dia sendiri yang membiakkan penyakit ni .huhuhu tadi dia pergi klinik UiTM tapi doc tak ada .so, dia kena naik ambulan dan pergi UiTM Lendu klinik peringgit jumpa doc dekat sana .harap-harap dia cepat sembuh! :)

.eh ok lah
.i nak stop, nak makan
.kang i pengsan depan cmputer neh

.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.psssst!
.petang ni i ada kelas lagi, pukul 430
.rasa macam tak nak pegri
.MC ada lagi ^^

Photobucket