.I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair!

.Salam Readers~

And Hello to non-muslim readers. I'm so happy! :) Itu je yang mampu i describe sekarang. Tengok tajuk entry i, mesti korang dah tau yang i antara orang yang terpilih untuk jadi 400 calon event Gatsby Deodorant Street Fair. He he.

Semalam baru cakap-cakap dengan kak tash tentang hal ni. Tiba-tiba check email tadi, i dapat invitation dari pihak Nuffnang. Thanks a lot Nuffy! Harap-harap i ada luck dan terpilih antara 400 orang yang layak untuk ke Gatsby Deodorant Street Fair tu nanti. Program ni adalah kerjasama antara Nuffnang dan Gatsby.

Tarikh:
17th April 2010

Masa:
10am till 5pm

Venue:
Front Foyer, Ground Floor,
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Kalau i tak silap, siapa-siapa yang terpilih *hanya 400 orang sahaja* boleh membawa seorang kawan ke sana. Ada siapa-siapa nak temankan i tak? He He. Bulan lepas, i dapat email dari Nuffnang tentang satu projek rahsia. Memandangkan Nuffnang cakap itu adalah projek rahsia, jadi i tak lah tulis entry tentang itu. Tapi ramai yang kata, projek rahsia tu adalah Gatsby Deodorant Street Fair.

Yang best nya tentang projek ni, ada lucky draws dan ada banyak cool gadjets yang berharga RM 15 000 untuk di menangi! :) Selain tu juga, ada fun-fair games macam Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles dan banyak lagi games lain yang ada di fun-fair!

I akan make sure yang 17 April nanti takkan ada apa-apa event yang akan kacau i untuk ke Gatsby Deodorant Street Fair. I sanggup lepaskan semuanya demi Gatsby Deodorant Street Fair. He he. And the best thing is, kalau i layak ke Gatsby Deodorant Street Fair ni, i akan dapat RM 50 extra pocket money! :)

Heeee~ So, untuk keterangan lanjut, boleh lah layari website mereka sendiri di www.gatsby.com.my/streetfair.

I LOVE YOU, NUFFNANG!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:

.p/s:
.tiba-tiba baik demam
bila dapat email dari Nuffnang pagi tadi
.teeehehehehe~
*ok fine, i tipu, i masih bersin-bersin & badan still panas
T_____T

Photobucket