.I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

Salam Readers~

Errr salah ke kalau i nak jadi star? Kah kahhh! Mesti lah salah sebab i cuma layak jadi superstar jer!! Wakakaka! Korang teringin nak jadi star macam i tak? Kalau nak, senang jer caranya~ Habiskan baca entry i oke! :)

Sekarang doang tengah nak cari blogger-blogger gila glamour untuk jadi blogger jemputan dalam Project Alpha Season 3! Project alpha 2 baru launch, doang dah cari blogger untuk siri ketiga pula. So, kalau korang berminat, boleh lah cepat-cepat submit video! Jangan tunggu lama-lama nanti di ambil orang tak sempat nak masuk pulak!

Ok, first of all korang kena buat satu video clip tentang kenapa korang nak jadi blogger jemputan untuk project alpha season 3 ni. Tapi make sure video clip tu jangan lah lama sangat. Pendek-pendek sudeyyyy. Video tu mestilah 60 saat atau kurang dari 60 saat.

Step 1: Join ruumz atau login ke account korang.
Step 2: Join Project Alpha Ruumz.
Step 3: Then upload video yang korang buat tadi dekat album 'Auditions' Album.
Step 4: Letak tajuk dan terangkan sikit pasal video korang tu.
Step 5: Untuk meningkat peluang anda untuk terpilih, ajak kawan-kawan atau family korang untuk "Like" video korang.
Senang kan? Huhu. Untuk syarat-syarat, klik SINI. 3orang pemenang yang terpilih akan menjadi Blogger Jemputan untuk Project Alpha Season 3 dan akan dapat hadiah :

Hadiah Pertama
- 3 hari 2 malam percutian di 360Kuching Hotel, Kuching
- Hamper Adidas ACTION 3 yang bernilai RM100 (Termasuk South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199

HAdiah Kedua dan Ketiga
- Hamper Adidas ACTION 3 bernilai RM100 (Termasuk South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199

So, jom lah masuk beramai-ramai! Mana tau rezeki korang nak jadi glamour dan masuk TV! Huhu~

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Auditions are now open!
Check it out at
www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

Photobucket