.I Just Love Good Smelling People

Salam Readers~

Hehe ada ke orang yang suka bau busuk? Ohh kalau ada pun, mesti orang tu, GILA! Hahaha! Serious shit i tak suka orang yang badan berbau. Kalau dekat kelas, mesti i akan jauhkan diri dengan orang yang busuk macam tuuu. I cuma suka berkawan dengan orang yang tidak berbau. Harap maklum. ;)

Ada satu hari tu, i dengan boyfriend i pergi lepak-lepak dekat Sunway Pyramid. Nak masuk satu kedai baju, sebab boyfriend i TERberkenan dekat satu baju tuu. Then bila kami masuk jer, secara automatik kami cepat-cepat keluar dari kedai tu.

Mesti kamu semua pelik kan? Nak tau sebab apa? Haha! Mesti lah sebab bau badan beberapa orang customer dalam kedai tu. Sumpah, i rasa nak MUNTAH! Busuk gila pork! Tapi memandangkan boyfriend i nak sangat masuk kedai tu, i pun tanya lah dia, "Nak masuk tak?" Then dia cakap, "Kejap lagi lah. Tunggu bau badan orang tuh hilang dulu, baru kita masuk".

Sumpah sangat busuk dan memeningkan ok! Kalau ibu-ibu yang mengandung, i rasa mesti baby dekat dalam perut tu pun pening. Kadang-kadang, i pun tak faham kenapa. Mereka-mereka yang berbau ni, tak terbau ke bau badan sendiri? Pelik kan? Huhu. Malu lah sikit dengan bau sendiri. Confirm perempuan lari kalau mereka-mereka ni mahu mengurat. ^^

Orang yang kami maksudkan tu adalah foreigner. Tak sure dari negara mana. Ish, mesti mereka tak pakai deodorant. Ni yang rasa macam nak belikan mereka Adidas Action 3 yang sekarang hangat di pasaran.

Adidas Action 3 ni bagus. Sesuai untuk lelaki yang aktif. Yang tak aktif pun sesuai juga. Khas untuk lelaki. Errr kalau perempuan nak pakai pun boleh tapi nanti bangun pagi, silap-silap dah tumbuh misai. Kuikuikui!

So, kepada girlfriend-girlfriend dan isteri-isteri yang mithali, boleh lah beli deodorant ini untuk pasangan masing-masing demi kebahagian kamu semua. Beli jangan tak beli. I pun nak pergi beli untuk boyfriend i esok! Hehehe.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by
P1 and MAS

Photobucket