.hoi, kau ingat kau tu dah cukup bagus ke?

.salam readers~

.ni lah masalah perempuan .tak boleh tengok orang senang sikit .tak boleh tengok orang lebih sikit .mesti nak underestimate .huh~ .menyampah sungguh .i paling tak suka tengok orang yang biasa-biasa jer, tapi act like dia tu anak raja! .OMG! please lah sedar diri sikit .mak bapak kat kampung tu bukan orang senang, jadi tak perlu nak kerek dekat campus!

.i ingat lagi dulu, ada sorang kawan i .dia memang tak boleh tengok i pakai baju baru or i ada barang-barang baru .i ni jenis jarang shopping but once i shopping, i suka yang branded .tahan lama and i puas hati .lagipun i guna duit mak bapak i, bukan guna duit doang ni semua

.saja tepek gambar dengan kesayangan i, mimie
.mimie, i luv u much lahhh! :-*

.then ada sekali tu, i beli jeans levis baru .size 25 *siap nak mention size, so korang boleh lah belikan sebagai birthday present i bulan 12 nanti .sempat lagi kumpul duit neh huhu .then ada soang minah ni tegur i; "hey intan levis baru ke?" then i jawap "a'ah" .then dia cakap lagi "macam patern lama jer" .then i jawap pulak, "a'ah tapi i suka sebab design dia cantik" .then dia tak puas hati, dia cakap lagi "u selalu eh basuh jeans?" .then i cakap, "depends laa tapi i suka basuh bila da 2-3 kali pakai jer" then dia pulak cakap "kenapa u basuh selalu? patut lah i tengok levis u yang lain dah pudar" .then i malas nak betah dia cakap .i diam jerr

.padahal dalam hati i dah menyumpah-nyumpah .hey tolong la girl .kalau kau nak jadik pengotor, 3-4 bulan baru nak basuh jeans, tuh lantak kau lah kan? .tak payah nak samakan aku dengan kau! .kadang-kadang, lepas sekali je i pakai, i terus basuh .sebab i tak selesa guna 2-3 kali .tapi depends pada orang kalau dia pandai jaga .yang buat i sakit hati, dia tu apehal lah suka jaga tepi kain i? .dia memang tak puas hati kalau i lebih dari dia .i pulak, kalau orang macam tu, i lagi buat kerek .memang dia takkan boleh lebih dari i punya .tu sebab dia jeles dengan i huhu .sorry lah,
"the BEST GIRL win"

.err bukan ke kalau jeans yang lagi lusuh, lagi season, dia lagi priceless? .pada i, i lagi suka jeans lusuh .kalau boleh, i suka yang koyak-koyak dekat lutut lepas tu jahit kat kedai .nampak cool gila .ada sorang housemate i, ada jeans macam tu .i tanya harga, sebab nak beli sebab cantik gila sebab ada jahit-jahit kat lutut .then dia cakap, lutut tu koyak, bukan time beli memang already macam tu huhuhu

.then i cakap dengan bakal roomate i, nak jeans macam tu .nak beli kat mana eh? .stylo gila .then dia cakap "baby lari laju laju dekat jalan raya, then stop and seret lutut dekat atas jalan tar tu .nanti koyak lah dekat lutut tu, leh hantar kedai suruh dia jahit" T____________T .gila tak ikhlas jawapan dia T____________T

.nampak macam matang pulak
.teeehehehe~

.ada lagi satu kes, pasal handphone pulak .ada kawan tanya, harga hp e72 i ni berapa rm? .i cakap lah 1.4k then dia cakap, "eh apesal mahal sangat? bukan boleh dapat 900 je ke?" .then i cakap lahhh "i punya zitron, 1.4k, kalau AP 1.2k" .then dia macam tak caya .huh! lain kali, tengok lah market price, jangan main cakap jer .jangan tau nak underestimate orang je

.BIKIN GUA PANAS JER!
.HUH!


.ok, sekian entry emo untuk hari ni
.hari pertama period, memang emo!
*padahal hari-hari emo, tak caya, tanya bakal roomate

.sekian, bai! ;)

Photobucket