.FUCK YOU, LOSER!

.just curious~
.kenapa kawan-kawan aku,
kau sibuk nak kawan jugak?
.ADA UDANG DI SEBALIK MEE KAH?

.kenapa lah suka menyibuk hal orang
.kenapa lah suka jaga tepi kain orang
.LOSER!

.boleh tak kau create something new
.dan tak perlu nak tiru aku

.just wonder,
kalau aku terjun bangunan,
agak-agak kau nak ikut tak?

.ohhh miss beautiFOOL,
.kau kena ingat yang
.the BEST GIRL win!

.ingat dulu jer jadi camni,
.tak sangka sekarang pun still sama

.pity you~
*sedih*

.err boleh cari identiti sendiri tak?
.ker kau krisis identiti dan jadikan aku
SEBAGAI IDOLA?

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.eh, i dah lah nak test ni
.boleh pulak pergi maki-maki orang

.kepada miss beautiFOOL
.maaf yerrr ;)
*tapi kau tau kan, aku tak ikhlas, so GTH!*