.eh, kalau sakit, memang kena terlantar atas katil selama seminggu ke?

.salam readers~

.haish, i mahu emo sikit hari ni
.hey kau!
.kau jangan la masuk campur hal aku

.aku tak kacau hal kau,
aku tak ambil tau hal kau
.so, tak payah nak sibuk sibuk hal aku

.kalau aku sakit pun,
.sikit pun aku tak susahkan kau

.tak mintak kau hantar aku pergi klinik

.aku sakit sakit pun,
aku pergi sendiri naik motor
.aku pergi sendiri walaupun aku tak larat
.walaupun kepala aku berat
.walaupun aku penat

.kalau sakit,
perlu ke tunjukkan yang aku sakit?

.perlu ke aku merengek
pada semua orang yang aku sakit
.aku tak macam kau
.aduhhh sakitnya kepala
.ohhh sakitkan pinggang
.aduhhh nak tercabut tangan
.perlu ke?

.aku dapat MC seminggu,
sepatutnya aku boleh balik rumah
.aku pun tak hingin duduk dekat kolej ni
.tapi sebab aku ada presentation hari isnin,
aku terpaksa balik sini awal
.then nak balik ruma balik,
macam susahkan parent aku pulak

.kau ingat aku suka ke dapat MC seminggu?
.dengan badan sakit-sakit
.dengan kelas banyak tak pergi

.aku dah malas nak gaduh cakap dengan kau

.kau kena ingat,
.walaupun aku gelak-gelak
.walaupun badan aku kecik gilak
.walaupun aku ni macam budak-budak
.walaupun aku tak suka kau panggil aku kakak

.please respect me!
.i'm still older than you!

-the end-

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.sori, i memang tengah geram .kalau ada siapa-siapa terasa bila baca entry ni, lantak lah .i dah malas nak jaga hati semua orang padahal tak ada siapa pun nak jaga hati i .kenapa tak puas hati bila i dapat MC lama? .i tak mintak langsung ok! .i tak mintak langsung MC tuh!

sumpah, demi Allah .kalau setakat i nak MC, i boleh mintak mama i jer, sebab mama i pun nurse .i dapat MC sebab i deserved .M.A tu yang check sakit i, dia yang tengok keadaan i .so, tak perlu lah nak pertikaikan .takkan nak suruh i baring 24 jam dekat katil

.dan kepada yang salah faham tentang entri ini, i cuma niat bergurau .kita semua dah besar .tak perlu lah nak ikut tips yang tak betul tu .kalau sakit betul-betul, pergi lah klinik .jangan lupa makan ubat .ikutlah nasihat roomate dan bakal roomate masing-masing .tak best sakit ni sebenarnya .kalau korang perasan, sepanjang i MC, banyak entry i merapu .semua tu nak sedapkan hati sendiri .malas nak fikir i sakit

.dah la, i nak tidur
.esok ada kelas pagi

.selamat malam semua
.bye! :)


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*


.psssst!

.all pictures credit to google.

.tsk!
.rindu lah pulak dekat si kacak
*sigh*

Photobucket