.ciskek punya adik!

"angah, angah!
chacha sayang angah"

.OMG!
.apesal chacha cakap macam tu
*dia cakap time dia, mama & abah datang semalam

.sedih tau
.i dah lah rindu gila pork dekat dia

.semalam mama abah & chacha datang hostel i .sampai sini dalam pukul 645 pm .sebab i mintak duit untuk pergi camping HR weekend depan and duit i nak beli balik hp sony w508 i yang i TER-trade in tuuu .huhuhu! .ada la dalam beberapa ratus .yeayyy pakcikkk kayoooo! .dapat lah i makan nasik .sejak beli hp e72 tu, i makan pasir jerr .tsk! T____T *oke, i tipu! haha

.abah & mama tersayanggggg :-*

.printer yang akan berjasa huhu

.tadi abah bagi i printer sekali .printer tu printer dekat rumah, tapi dari tak ada siapa-siapa guna, baik bagi i .dah lah banyak assignment gila pork i kena print out .assignment create blog pun kena print .bankrupt lah i kalau nak print dekat cc .ptptipu pun tak dapat lagi

.cakap pasal ptptipu, ahad ni baru nak sign agreement loan ptptipu .ntah bila ptptipu tu nak dapat .malas dah i nak harap duit tu .harap duit mak bapak lagi bagus .huhu! .nasib baik mama & abah i, parent yang terbaekkkkkk! ;D

.ini mama & chacha .mama i cantik kan?
.ILYSM mama!

.then mama cakap dengan i, "angah dah lama tak balik rumah .balik lahhh" .tsk! ni yang touching neh .i bukan tak nak balik .dulu, awal-awal i kat sini, almost everyweek i balik .tapi sekarang i banyak kerja .last weekend ada modul .this week, orang-orang ptptipu datang campus i, nak kena sain agreement, nextweek pulak, kena pergi asahan melaka, ada camping HR

.sumpah, i malas gila pork nak pergi camping tu .i kureng sikit camping-camping bagai ni .mandi sungai lah, apa lahh .tak reti! T___________T .tapi teringin jugak tapi i takut! T____T .i kan pen-takut hamster *errr ada kena mengena ker? huhu .hmm ramai kawan i tak nak pergi sebab kena bayar rm50! kawan-kawan i semua merungut, dah lah bayar mahal, loan tak dapat .ada sorang kawan i cakap, rm50 tu, duit makan dia untuk seminggu! .kesian dia huhuhu .rasa nak mogok je tak nak pergi!

.then this weekend cousin i kahwin dekat perak .rasa macam nak pergi sebab cousin i kahwin hari sabtu & sain agreement ptptipu tu pulak hari ahad .tapi mama cakap tadi, tak sempat kot .nanti kelam kabut T__________T .waaa i nak ikut .dah bosan gila duduk sini .i tak puas cium chacha tadi

"babai angah
nanti chacha datang amek angah lagi heh"

.chacha sangat pandai cakap sekarang
.sangat rindu diaaaaaa
T_______T

.waaaaaaaa
.angah rinduuu chacha!
i miss her so badly!
T__________T
*crying

Photobucket