.tau lah kaya, tapi tak perlu lah nak berlagak!

.salam readers~
.this is the scheduled post.

.wahhhh kehangatan gathering blogger masih terasa
.i baru lepas marathon baca entry blogger lain
.superrrrr best!

.can't waiy to join the next event
.paintball?
.genting?
.hikss!

.korang nak baca tak entry diaorang?
.klik
.SINI
.SINI
.SINI
.SINI
.SINI
.SINI

.dan
.SINI

.eh sebenarnya i nak update pasal benda lain
.tapi terrrr-batak dengan gathering
.hahahaha~

.ni ha, nak cakap
.dah 2 hari i nampak kereta kena clamp dekat parking lot campus i

.agak-agak lah nak parking pun .i tau lah korang kaya tapi tak perlu lah nak parking dekat laluan keluar .parking lah dekat tempat lain .kan dah tutup laluan keluar .takkan nak terbangkan motor/kereta kiteorang pulak .adoiiii =.="

.gila ini orang!
.huh!

.ok, bai! :)


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.pada siapa-siapa i tak link entry korang,
.do inform me okeyh! :)