.memang super best walaupun super duper penat!

.salam readers~

.huuuu memang sumpah best masa i jadik urusetia prog 1 malaysia .kalau korang perasan, program ni keluar live on tv1 at 9pm hari khamis lepas .memang best lah .dapat salam PM, dapat salam ketua menteri mlk, dapat snap pic dengan artist .for the 1st time, i dengan kawan-kawan i handle event terbesar macamni .melibatkan 51k orang! .so, lets enjoy the picture okeyh ^^ .i malas nak buat scroll box sebab google crome ni bengong! T______T

.i mulakan dengan gambar time tunggu PM dekat campus i
.i tunggu dengan sabar
.PM sampai around 430 pm

.eh eh, macam comel jer
.macam jerr lah tapi =.="

.dengan mimie & wawa

.dari belakang, ana , me, aien, lyn
.depan, wawa & mimie

.again, with ana!

.with my favourite lecturer
.me, puan siti & wawa

.PM tersayangggg

.lepas jumpa PM dekat KBM, i cepat-cepat balik kolej
.sebab nak siap-siap ke pantai klebang

.untuk yang freehair, kena buat sanggul
.i mintak tolong ana buatkan tapi gagal
T_________T

.last-last i lepas rambut jerr
.sep baek tak kena marah ^^

.i dengan hanna, ketua level kolej i

.before gerak ke klebang
.tayang sikit kad jemputan ;)

.tayang kad urusetia pulak
.baru sampai klebang time neh

.dengan pakcik urusetia yang superbest!
.jumpa lagi dengan majlis hi-tea nanti yer ^^

.yang kanan sekali tu, pakcik hishamudin
.dia palinggg sporting ^^

.hujan!
.memang best gila pork doang perform
.ouh nohhhh~

.dah malam time ni
.snap pic dengan maskot

.pamplet yang i kena bagi dekat semua orang

.penunggu tong lucky draw yang "setia"

.posing sikit
.sikit jer, tak leh lebey-lebey

.ehem ehem~

.dengan dato ali mamak
.glamour youuuuu~ ;p

.i suka gambar ni,
tapi i nampak kurus gila!
T_________T

.settle program dalam pukul 1 lebih .dan i sampai kolej pukul 3 pagi! .memang confirm lah i tak pergi kelas jumaat pagi tuh .i pengsan terus lepas mandi-mandi bersihkan badan .penuh habuk + pasir =.=" .i dengar cerita, dapat pengecualian ke kelas untuk bebudak yang jadi urusetia .tapi tak tau lah betul ke tak .pape pun, memang seronokkkkkk sangat! .hikssss~

.semalam, uncle hisham sms i, he is one of the urusetia .dia cakap ada majlis hi-tea & penyampaian sijil akan di buat dalam masa terdekat ni .heeeee bestnye! .hikss~ .itu saja mau update!

.sekian, bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.i ada amek video hujan & PM berucap
.nanti bebila i upload keyh! :)