.kasihanilah pada orang yang miskin macam i

.salam readers~

.i tau i miskin
.i sangat batak mahu internet
.jadi i terpaksa create gambar di atas ni untuk mengubat luka di hati

.warghhhhhhhh tekanan!
.sekarang ni i dekat cc
.LAGI!

.i dah buat 3 scheduled post termasuk entry ni
.huahuahua~

.sangat batak kan i ni?
.i peduli hape!
.huh!

.dannnn sekarang i mau survey sama itu berukband
.mana yang bagus ek?

.i dah try guna celcom berukband adik i
.sangat lembssssssss

.i dah try guna meksis berukband roomate i
.juga sangat lembssssssszzzzzzz

.dan malangnya digi berukband belum cover melaka
.so, digi tidak boleh masuk dalam list

.korang rasa berukband apa yang elok ek?
.i nak pakej yang UNLIMITED usage!
.HAHAHAHA~

.tak silap i, streamyx ada buat pakej baru untuk student
.RM50 per month
.ok ke tak ek?

.apa pendapat korang?

.help me ekkkk!
.tQ!

.bai! :)