.jangan terkejut pulak!

.salam readers~

.sekarang ni i agak busy siapkan assignment
.account & MGT

.account ni biasa lah, kena buat ledjer, journal & cash book
.memang menguji kepala otak i lah
T___________T

.i dah lah tak pernah ada basic account tu
T____________T

.tapi part MGT i loikee
.assignment kena create blog
.kena buat entry in english

.dalam 6 entry kena buat
.i dah siap 2, tapi dalam draft lagi

.so, lepas ni if korang tengok blog i
tiba tiba cakap mat saleh,
jangan tekejut pulak heh!
.heeee~

.i dah buat new tab dekat atas tu, khas untuk subject MGT
.i malas nak create blog baru dahh
.lecturer pun ON jerr ^^

.so, wish me luck! ^^
.i nak sambung buat assignment neh *poyo lebih

.bai! :)