.gila kau, dalam kolej ni cuma ada 3 orang termasuk i!

.yer,
.DALAM KOLEJ I
.dan bukan dalam bilik i okeyh!

.ada 10 tingkat kolej ni
.cuma level i *level 7 ada orang iaitu roomate i
.dia orang sarawak, sebab tu dia tak balik kampung
.dan lagi seorang, di level 10, dia pun orang sarawak

.so, total 3 orang termasuk i

.warghhhhhh!!!!!

.menyesal!
.menyesal!

.menyesal!


.kalau tau, i balik esok
.atau esok
.atau esok!

.tapi di sebabkan assignment yang bertimbun,
.i gagahkan diri & cekalkan hati
*padahal dalam hati nak nangis

.sekarang ni, roomate i pergi tingkat 10
.gi lepak dengan kawan dia tuhh
.tinggal i sorang-sorang dalam bilik

.i tak takut langsung
.sila percaya!

.habis semua lampu dalam rumah ni i bukak
.kolej i style apartment
.so, ada dapur, ruang tamu semua

.dah lah, i nak off pc
.i nak buat-buat tidur

.tsk!

.bai! :(

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:
.nasib baik i pinjam berukband adik i
.tak de lah i bosan sangat
.tapi nextweek dah kena post balik dekat dia
.cheh! kedekut punya adik!