.dah lama tak cium cium

.salam readers~

.uit!
.tak lama lagi valentine!
.valentine?

.auwwwww!

.bestnyeeeeee!!!!!

.peluk-peluk!
.cium-cium
!

.peluk-peluk!!
.cium-cium!!

.peluk-peluk!!!
.cium-cium!!!

*imagine*

.errrr oke oke
.i cuma imagine apa yang akan terjadi
sekiranya i sudah kahwin

.kite kan orang islam
.mana boleh celebrate velentine ni

.tak elok tau!
.dosaaaaa!
*sila takut*

.i pun dah kena sound dekat SINI
.huhuhuhu~

.tapi i tak pernah celebrate velentine
.serius!
.sila percaya!
.huhuhu~

.i tengok tv jerr orang celebrate valentine
.cerita omputih, ceta cina, cita tamil, semua ceta i layan ;)
.macam besttttt jerrr ^^

.dapat bunga

.dapat chocolate
peluk cium
*imagine lagi*

.tapi kalau ada
.candle light dinner
.pun oke! ;)

.siap buat largest & red font lagik u!
.kalau orang tu tak faham, tak tau lah
.HAHAHAHA~

.kan i dah merepek .gian sangat nak update blog dekat rumah .ok tidur dulu .dah nantok gilos ni .wahhh heavennye dapat tidur dekat katil yang empuk! *batak* huhu .i baru sampai rumah ni .esok i blog marathon & reply comment korang dekat chatbox k

.nanyte~
.bai! :)