.weyhhh i rindu korang!!!!!!!

.salam readers~

.waaa almost seminggu tak online, currently i dekat cc,
nak register subject untuk sem ni
.esok pulak i akan balik rumah tercinta
.tak sabar nak meninggalkan bandaraya melaka yang tercinta ni
T_________T

.sumpah letih dekat sini
.pergi kelas jalan kaki
.i dapat duduk kolej, tingkat 7 bilik no 6, katil no 10
.sila lah datang melawat dan bawa makanan! ;)

.by nextweek maybe i akan bawak scooter ego i tuh
.senang sikit nak pergi kelas
.berita gembira; i pakai tudung ke kelas
.berita buruk; i hanya pakai ke kelas sahaja ;D

.eh ok lah, kang lama-lama kat sini, i tak mampu nak bayar
.insyaAllah dalam bulan ni jugak, ade wifi dekat kolej
.so, leh lah i lawat blog korang dan update blog!

.so long dan bai bai~
.semoga merinduiku di sini
*mode : rindu*